Warning: Creating default object from empty value in /home/millersa/public_html/blogg/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Archive | Dogeared

RSS feed for this section
Dogeared

Dogeared Create

Du har väl inte missat att vi tagit in Dogeared Create som ett komplement till våra vanliga armband och halsband från Dogeared. Nu kan du designa ditt eget halsband med valfritt antal hängen.

Read full story Comments { 0 }

Snart påfyllning av armband och halsband från Dogeared!

Om ca 2 veckor kommer nästa stora leverans av smycken från Dogeared. Vi kommer att få in allt som är slut, samt lite nyheter. Om just det smycke du vill ha är slut för tillfället, så kan du ange din emailadress och automatiskt få en påminnelse så fort lagret uppdateras. Håll ut!

Read full story Comments { 0 }

Pressmeddelande: Dogeared, 20 år av god karma!

Pressmeddelande från Elsa Leonie: Dogeared Jewels & Gifts grundades 1991 i Venice, Kalifornien, av Marcia Maizel-Clarke. Hennes första kollektion togs emot med öppna armar och därefter har succéerna avlöst varandra. Det som en gång började som en hobby har utvecklats till en smyckeskollektion som säljs över hela världen. Dogeared älskar att sprida positiv energi genom […]

Read full story Comments { 0 }

Äntligen en ny leverans av smycken från Dogeared!

Påfyllning av tidigare sortiment från Dogeared, samt en hel del nytt. Om du letar efter armband eller halsband från Dogeared att bära själv eller ge bort i present, så hittar du ett stort urval i shoppen.

Read full story Comments { 0 }

Ny leverans från Dogeared

Tjohoo, idag har vi fyllt på med armband och halsband från Dogeared. Dogeared är ett av våra stora favoritmärken i shoppen och hos elsaleonie.se hittar du hela tiden det senaste.

Read full story Comments { 0 }

Dogeared hos elsaleonie.se

Nu finns första leveransen av smycken från Dogeared i butiken. Designern Marcia Maizel-Clarke’s underbara smycken är designade med olika vackra budskap och kommer ofta på ett kort vilket gör dem till den perfekta presenten till dig själv eller dina nära.

Read full story Comments { 0 }