Warning: Creating default object from empty value in /home/millersa/public_html/blogg/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Mono and Me armband hos elsaleonie.se

Mono and Me – armband

Mono and Me hämtar sin inspiration från olika kulturer och kombinerar detta med modern design.

Mono & Me etablerades i Barcelona, hösten 2010. Den första kollektionen började med korsarmbandet. Varumärket har vuxit snabbt och planerar att utöka sortimentet, och i framtiden expandera till nya kategorier med samma anda och mode.

Mono and Me fokuserar på produkter med hög kvalitet och design, vilka tillåter individuella uttryck.Korsarmbanden är handgjorda och finns i 40 olika färger, alla med sin egen betydelse och uttryck, däribland, röd – passion, kärlek … Blå – harmoni, vänskap … Tanken är att en att börja samla in dem och göra olika kombinationer beroende på humör och smak.

Mono and Me armband är mycket populära över hela världen och pryder handlederna på många kändisar, bl.a Shakira och Kanye West …

Mono and Me ger dig möjligheten att uttrycka din personlighet med sitt breda utbud av färger, mönster och ändlösa kombinationer. Mono & Me är mer än bara en modeaccessoar, det är den felande länken för att göra din look fulländad.

mono and me

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Ta del av alla nyheter och kampanjer först av alla.

Comments are closed.