Warning: Creating default object from empty value in /home/millersa/public_html/blogg/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Pressmeddelande: Dogeared, 20 år av god karma!

Pressmeddelande från Elsa Leonie:

Dogeared Jewels & Gifts grundades 1991 i Venice, Kalifornien, av Marcia Maizel-Clarke. Hennes första kollektion togs emot med öppna armar och därefter har succéerna avlöst varandra. Det som en gång började som en hobby har utvecklats till en smyckeskollektion som säljs över hela världen.

Dogeared älskar att sprida positiv energi genom personliga och positiva gåvor, med en trendig, handgjord finish och en känsla av kalifornisk livsstil. Alla smycken tillverkas för hand i deras studio i Culver City, Kalifornien, och man strävar efter att tillverka sina smycken miljömedvetet. Dogeared har ett enormt utbud av budskap som inspirerar varje smycke som oftast levereras på ett vackert kort.

Några favoriter hos elsaleonie.se:

  • ”Make a Wish”… Dogeared’s mest kända och mest älskade kreation är ”Make a Wish”-halsbandet. Du önskar dig helt enkelt något när du tar på dig halsbandet och den dag det går sönder går din önskan i uppfyllelse. Älskat av stylister, kändisar och modemagasin. Den perfekta gåvan!
  • ”Karma – what goes around, comes around”… Den ständigt växande kollektionen av karma-smycken speglar den positiva energi som du kommer att sprida omkring dig varje gång du bär det. Smycket påminner dig om att hålla cirkeln positiv, fridfull och kärleksfull.
  • ”Peace – Peace of mind. World Peace. Peaceful living.”… Oavsett vilken betydelse ordet har för dig, så är det säkert positiv. Ett ord att dela med andra.
  • ”Pearls of”… Du kommer säkert ihåg första gången du såg ett vackert pärlhalsband. En pärla är havets juvel, den är något glamoröst och tidlöst och nu kan du ge bort den eller bära den med en mängd olika kärleksfulla och uppmuntrande budskap.

Make a Wish - Dogeared

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Ta del av alla nyheter och kampanjer först av alla.

Comments are closed.