Warning: Creating default object from empty value in /home/millersa/public_html/blogg/wp-content/themes/canvas/functions/admin-hooks.php on line 160

Archive | Smycken

RSS feed for this section
Low Luv

Low Luv nu i shoppen!

Du har väl inte missat att Erin Wasson’s Low Luv nu finns hos Elsa Leonie? Hennes smycken är något utöver det vanliga.

Read full story Comments { 0 }
Dogeared

Dogeared Create

Du har väl inte missat att vi tagit in Dogeared Create som ett komplement till våra vanliga armband och halsband från Dogeared. Nu kan du designa ditt eget halsband med valfritt antal hängen.

Read full story Comments { 0 }

Snart påfyllning av armband och halsband från Dogeared!

Om ca 2 veckor kommer nästa stora leverans av smycken från Dogeared. Vi kommer att få in allt som är slut, samt lite nyheter. Om just det smycke du vill ha är slut för tillfället, så kan du ange din emailadress och automatiskt få en påminnelse så fort lagret uppdateras. Håll ut!

Read full story Comments { 0 }

Äntligen en ny leverans av smycken från Dogeared!

Påfyllning av tidigare sortiment från Dogeared, samt en hel del nytt. Om du letar efter armband eller halsband från Dogeared att bära själv eller ge bort i present, så hittar du ett stort urval i shoppen.

Read full story Comments { 0 }

Massor av nyheter från Gorjana!

Nu hittar du nyheter från Gorjana i shoppen. Armband, halsband och örhängen i 18k guldpläterad silver och sterling silver. Gorjana är alltid ett stilsäkert val.

Read full story Comments { 0 }

Ny leverans från Dogeared

Tjohoo, idag har vi fyllt på med armband och halsband från Dogeared. Dogeared är ett av våra stora favoritmärken i shoppen och hos elsaleonie.se hittar du hela tiden det senaste.

Read full story Comments { 0 }

Vanessa Mooney håller flaggan högt

Vanessa Mooney är på stark frammarsch inom smyckesindustrin och det är bara en tidsfråga innan man fått ordentligt fotfäste i Europa. Hennes smycken är handgjorda och själva fastnade vi för hennes kombination av glamour och rock, med bohemiska influenser. Om du inte kikat närmare på kollektionen, så ta en titt på hennes fantastiska armband, halsband […]

Read full story Comments { 0 }

Fjäderarmband från Alex and Ani

Fjäderarmband (oxiderad matt guldplätering) från Alex and Ani i senaste numret av People StyleWatch Magazine. Armbandet hittar du naturligtvis i vår shop. Alex and Ani som är ett av få ekovänliga företag inom industrin växer så att det knakar och man gör också en hel del utanför sin vanliga business. Utöver arbetet med att bevara […]

Read full story Comments { 0 }

Halsband från Anne Holman

Vi har nu fått påfyllning av våra populära halsband från Anne Holman. Varför inte bära med sig Stockholm runt halsen? Hennes halsband hittar du här.  

Read full story Comments { 0 }

Populära Kensington Ring från Gorjana

Kensington Ring har figurerat flitigt i media och den här gången är det Fitness Magazine som gäller.

Read full story Comments { 0 }